
امام جمعه سرخرود با اشاره به اینکه مسؤولان در پذیرش نقد خبرنگاران باید گوش شنوا داشته باشند، گفت: خبرنگاران نباید در جامعه اسلامی هضم شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان محمودآباد، حجتالاسلام سیدمحمود موسویآملی بعد از ظهر امروز در آیین تجلیل از خبرنگاران حوزه نماز جمعه این شهر، اظهار کرد: تذکر و نصیحت در خبرنگاری خوب بوده اما مایوس کردن مردم و تیره و تار جلوه دادن فضای کشور در مطبوعات خیانت بوده است.
وی با اشاره به لزوم انتقاد خبرنگاران در مسائل شهرستان، افزود: خبرنگاران باید فضای جامعه را به فضای برادری، مهربانی و حسن ظن قرار داده تا فضای جامعه از سوء ظن و بدگمانی به دور باشد.
امام جمعه سرخرود با اشاره به وجود یک عده رسانه و مطبوعات که از رسالت مهم خود دور شده و روش دیگری را دنبال کردند، تصریح کرد: مطبوعات و رسانههایی روش متهم کردن را در پیش گرفته و از رسالت خود دور شدند فضای جامعه را فضایی آلوده و سرشار از گناه و تهمت کرده با شایعات و خیالات مردم را از واقعیتهای جامعه دور میکنند.
این مسؤول با تأکید بر اینکه حرفهای نادرست موجب غفلت از دشمن میشود، بیان کرد: مسؤولان باید برای شنیدن نقد، روی باز و گوش شنوا داشته و خبرنگاران باید در انتقاد از یک شخص یا دستگاه با انصاف بوده و از بیعدالتی و بیانصافی دوری کنند.
موسویآملی با اعلام اینکه خبرنگاران در راستای قراولان عرصه حفظ ارکان نظام و مرزهای فرهنگی هستند، ادامه داد: در جامعه اسلامی خدمترسانی عمل پسندیدهای بوده که خبرنگاری و خدمت به مردم افتخار بزرگی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: خبرنگاران نباید در جامعه اسلامی هضم شوند و وقتی که خبرنگاران در جامعهای هضم شوند حذف میشوند، خبرنگاران تنها عاملی بوده که میتوانند در روند خدمترسانی به مردم و جلب رضایت آنها وجدان خود را راحت ساخته و در راستای هدایت مستمر و تاثیرگذاری در عمل و رفتار جامعه جایگاه ویژه و بسیار مهمی را بدست آورد.
امام جمعه سرخرود با اشاره به اینکه خبرنگاری، کار مطبوعاتی و رسانهای به عنوان خط مقدم فعالیتهای فرهنگی است، گفت: خبرنگاران باید در اشاعه معروف و نهی از منکر در لایههای مختلف جامعه خود نمونه کاملی بوده و نسبت به عموم مسائل زندگی و تحولات اجتماعی دارای معرفت، روشن بینی، قدرت تشخیص و روشن بینی بیشتری را نسبت به عموم مردم جامعه داشته و در همین راستا موظف هستند که مردم کشور و جامعه را آگاه سازند.
این مسؤول به آگاه ساختن مردم تأکید و اظهار کرد: در جهان کنونی جامعه خبرنگاری و مطبوعاتی باید در جهت سیاسی کردن مردم و ترویج روح سیاسیگری و اهتمام به سیاست در مردم حرکت کرده تا آسیبپذیری مردم در یک جامعه سیاسی کمتر شود.
موسویآملی افزود: افزایش قدرت فهم، درک سیاسی، تحلیل و شناخت امواج، گرایشها و انگیزههای سیاسی در مردم لازم مقابله با توطئهها و ترفندهای بنگاههای بزرگ خبری بوده و در همین راستا خبرنگاران باید به وظایف خود به خوبی عمل کرده، اگر خبرنگاران به وظایف و رسالت اصلی خود عمل نکنند حرفه خبرنگاری دچار بیعدالتی میشود.
وی با اشاره بر اینکه خبرنگار باید سلامت زندگی کند، گفت: خبرنگاری که سلامت زندگی میکند و طرفدار دولت و گروه خاصی نبوده و در هر حوزهای از جمله سیاسی، فرهنگی، مسائل خارجی و اقتصادی قلم بزند به نفع نظام جامعه حرکت میکند و آزادی در خبرنگاری باید وسیله تامین رسالت خبرنگاری شود.
انتهای پیام/۸۶۰۲۲/ع